Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

BRAVE review



Πραγματικά μία βόλτα σε ένα cinema ή ακόμα μια περιήγηση στο internet για τις ταινίες που παίζουν στις ελληνικές αίθουσες αυτόν τον καιρό,θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για το αν υπάρχουν ακόμα καλές ταινίες για να δει κανείς.Φυσικά και υπάρχουν και απλά δεν χωράνε στα δάχτυλα του ενός χεριού.Εμείς επιλέξαμε να παρουσιάσουμε ένα review για την ταινία κινουμένων σχεδίων Brave.

H Disney έχει μεγαλουργήσει και στο παρελθόν.Μία ακόμα φορα δεν θα φαινόταν παράξενο.Πάντα το επίπεδο αναγωνισμού σε τέτοιου είδους ταινίες είναι μεγάλο μιας και το ''μικρό''σε ηλικία κοινό είναι πάντα απαιτητικό.Η ταινία κόστισε περίπου 185 εκατομμύρια ευρώ.
Το πεπρωμένο αλλάζει;Η μοίρα μας είναι καθορισμένη;
Ε όχι,ο καθένας ορίζει το μελλον του και την πορεία του.Αυτό έρχεται να μας διδάξει η μικρή ηρωίδα που αψηφά νόμους και παραδόσεις για να κάνει αυτό που θέλει η ίδια.Για να πετύχει το όνειρό της.Βέβαια τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά όταν μπλέκεις με μάγους και ξόρκια...
Διασκεδαστική με πολύ γέλιο και συναρπαστική όσον αφορά την πλοκή.
Οι σκηνές έντασης ωστόσο είναι περιορισμένες θα έλεγα μιας και δεν θέλανε να εστιάσουνε τόσο πολύ σε αυτόν τον τομέα.Παρ'όλα αυτά η δράση δεν του λείπει καθόλου.
Το Brave ανταμείφθηκε με το βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και έκανε εισπράξεις περίπου 535 εκατομμύτια ευρώ.Πράγμα που το φέρνει στην εντέκατη θέση με τις πιο εμπορικές ταινίες για το έτος που μας πέρασε.
Καθόλου άσχημα νομίζω.
Καλή Διασκέδαση λοιπόν στις ελληνικές αίθουσες...όσο προλαβαίνεται ακόμα.
Πραγματικά αξίζει να το δει κανείς στη μεγάλη οθόνη με τα παραμυθένια τοπία και τις υπέροχες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου