Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

LET THE ''GAME OF THRONES'' BEGIN



31.3.2013
Η μεγάλη μέρα έφτασε. Η μέρα που θα ακούσουμε ξανά το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου.Την ιαχή του πολέμου στα εφτά βασίλεια της Δύσης αλλά και στον Βορρά και στην Ανατολή.

Δεν θέλω να σας σποιλάρω σε καμία περίπτωση αλλά τα πράγματα περιπλέκονται πολύ και να περιμένετε εξελίξεις που δεν θα τις φαντάζεστε. Εξ' άλλου όπως προμοτάρεται και από τα trailer το χάος είναι παντού και δεν θα προσέξει κανέναν. Θα τους καταπιεί όλους.
Η υπόσχεση του Μαρτινς και των συντελεστών για περισσότερο από τους'' Άλλους'' μας αφήνει απλά και μόνο με την προσμονή για κάτι μεγάλο και τρανό.
Τώρα, τα βιβλία χωρίζονται σε δύο τόμους που αποτελούν το τρίτο κεφάλαιο του έπους(τρίτη σεζόν κατά σειρά) αλλά και από ένα τέταρτο και άλλους δύο τόμους που αποτελούν το πέμπτο. To τέταρτο μιλάει για το westeros και το πέμπτο για το esteros(εκεί στην Ανατολή που είναι η Νταυνέρης).
Λόγω του ενδιαφέροντος για όλους τους χαρακτήρες και όχι κάποιον συγκεκριμένα (μιας και ο Νεντ Σταρκ-αγάπη όλων είναι νεκρός) αυτό το ''χώρισμα'' που υπάρχει στα βιβλία, δεν θα γίνει στη σειρά. Θα συνεχίσει όπως ακριβώς το έχουμε συνηθίσει να μιλάει για όλους.H αλήθεια είναι πως πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στο βιβλίο περνάνε χωρίς λεπτομέρειες (μερικές φορές παραλείπονται) από τη σειρά λόγω κόστους και χρόνου φυσικά.Λογικό από τη μία αλλά για όλους εμάς που έχουμε διαβάσει τα βιβλία είναι μια μικρή(πολύ μικρή απογοήτευση.
Λοιπόν είπα ότι δεν θα σας σποιλάρω αλλά πραγματικά δεν μπορώ κρατηθώ.
Για αυτό να περιμένετε αλλαγές στη νυχτερινή φρουρά αλλά και στο westeros με απρόσμενους θανάτους που θα σας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα. Επίσης ετοιμαστείτε να δούμε Δράκους, πραγματικούς δράκους και πολύ φωτιά...
Με αυτά τα λίγα σας αφήνω και μας εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση και καλή απόλαυση.
Ας δούμε και ας κρίνουμε αν το μεγαλείο των βιβλίων μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη.
Θα είμαστε αυστηροί κριτές αλλά δίκαιοι...
Σας αφήνουμε μέχρι την Τρίτη όπου θα υπάρχει και το καθιερωμένο review μετά από κάθε επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου