Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

we do not choose our destiny...


... but we must do our duty!
H επική σειρά των εφτά βασιλείων επιστρέφει και είναι μέσα στο χάος! Σταρκ και Λαννιστερ και μαζί τους ολόκληρος ο κόσμος του westeros είναι σε ...πόλεμο! Όπως είναι και o τίτλος του ομόνυμου βιβλίου ''Θύελλα από ατσάλι'', τα εφτά βασίλεια ετοιμάζουν τους στρατούς για την πιο άχαρη ομορφιά. Τον πόλεμο!

 Μακάρι οι παραγωγοί του HBO να μεταφέρουν όλο το μεγαλείο και το σκοτάδι του πολέμου, όπως και στο βιβλίο. Είναι ένα ακόμη στοίχημα που έρχεται να προστεθεί σε ένα σωρό άλλα με τους συντελεστές της τηλεοπτικής παραγωγής να κρίνονται για κάθε λάθος-άτυχη επιλογή.
Παρ' όλα αυτά το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται μόνο στον (ουσιαστικά παγκόσμιο) πόλεμο μεταξύ των οίκων της Δύσης, αλλά και στην ιστορία της τελευταίας Ταργκάρυεν, την Νταινέρυς και τους δράκους της. Καθώς επίσης και στον σκοτεινό βορρά με την απειλή μυθικών πλασμάτων να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Εξ΄'αλλου ποιος θα ξεχάσει την στιγμή που όλοι μείναμε καθηλωμένοι μπροστά από τους υπολογιστές μας αντικρίζοντας τα σκελετόμορφα άψυχα τέρατα με τα μπλε μάτια και χρώμα άσπρο σαν το χιόνι; Ευτυχώς η σειρά υπόσχεται πολλές ακόμα συγκινητικές στιγμές και όπως αναφέρουν οι πρωταγωνιστές της θα είναι και η πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και είναι παγκόσμιο. Πράγμα που έφερε την συναρπαστική σειρά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων ανά τον κόσμο με έσοδα που ξεπερνούσαν το 1 δις δολάρια.
Ο Τζον Σνόου και οι άγριοι του στο βορρά, οι Νταυνέρυς Ταργκάρυεν και οι δράκοι της στην Ανατολή και οι οίκοι των Σταρκ και των Λάννιστερ στη Δύση υπόσχονται ακόμα πιο σκοτεινές διαπλοκές, περισσότερες συνωμοσίες και όπως είναι ευνόητο περισσότερη δράση και έρωτα.
Μείνετε συντονισμένη στο upogeiaki. Θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλα τρία άρθρα για τη σειρά με previews, νέους χαρακτήρες και φυσικά κάτι λίγο από spoiling.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου