Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

GAME OF THRONES review



Θα ξεκινήσω κατευθείαν στο ψητό που λέμε και δεν θα μακρηγορήσω χωρίς να υπάρχει λόγος
Δεύτερο επεισόδιο και είδαμε περισσότερη δράση σαφώς από ότι στο πρώτο.
Όχι κάτι τρομερό αλλά κάτι ήταν κι αυτό. Ευτυχώς, που αποδείχθηκα λάθος και δεν συνεχίστηκε αυτό το τελείως αλλοπρόσαλλο χώρισμα της ώρας σε άσκοπα δεκάλεπτα. Είδαμε ένα επεισόδιο εμφανώς εστιασμένο στο westeros και κυρίως στα δύο μεγάλα στρατόπεδα που κυριαρχούν αυτήν τη στιγμή. Τους Σταρκ και τους Λάννιστερ, καθώς και την ιστορία προσώπων που έχουν σχέση με αυτές τις δύο οικογένειες (Τζέιμι Λάνιιστερ, Άρυα Σταρκ, Μπραν και Ρίκον).
 Δεν είδαμε καθόλου Την Νταυνέρυς με τους δράκους της πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως το επόμενο επεισόδιο θα είναι εστιασμένο σε εκείνη(ίσως και όχι).
Τέλος σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος που θα αφορά τους άγριους, τους Άλλους και τον Βορρά πέρα από το τείχος. Εξ' άλλου είχαμε πει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας πως ο Τζον Σνόου θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.
Θα κλείσω με κάτι που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση, και δεν είναι άλλο από την αρχόντισσα Ολέννα την γιαγιά της Μάργκαιρυ Ταυρέλ.Ο χαρακτήρας του βιβλίου έχει αποδοθεί με απόλυτη ακρίβεια. Η εκκεντρικότητα, η ειρωνεία, ευθύτητα και ηγετική της φυσιογνωμία δεν θα μπορούσε να είναι ακριβέστερη.
Απολαύστε το μικρής διάρκειας βίντεο με το preview του τρίτου επεισοδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου