Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Πως βλέπεις το πορνείο που υπόσχεται να σε κάνει "άντρα"




Πας υποτίθεται την <<άκακη>> μπουρδελότσαρκα .

Προκύπτει μετά από μια έξοδο με φίλους.Συνήθως, στο γυρισμό κάποιος θα πρωτίνει να πάτε(και οι υπόλοιποι συμφωνούν), μπορεί για περιέργεια , μπορεί για <<πλάκα>> , μπορεί για υδονοβλεψία ,μπορεί  για εμπειρία από τις μαλακίες που θα πείτε κατα τη διάρκεια του όλου εγχειρήματος. Ας πούμε ότι δεν έχει σκοπό να πληρώσει ούτως ώστε να κάνει σεξ.
Υπάρχουν δύο τρόποι να δεις , να κρίνεις και να αισθανθείς όταν μπαίνεις στον εκάστοτε οίκο ανοχής.
Ο πιο συνηθισμένος και ανώδηνος είναι να εστιάσεις σε αυτό που βλέπεις και γενικά στη <<επιφάνεια>>.Δηλαδή , βλέπεις κοπέλες με εσώρουχα ή χωρίς , (κάτι το οποίο δεν το βλέπεις καθημερινά). Βλέπεις , κοπέλες οι οποίες σε βλέπουν μεν για πρώτη φορά αλλά σε κοιτούν με βλέμμα ελκυστικό και λάγνο, κάνουν κινήσεις και χειρονομίες πρόστυχες ώστε να σε ερεθίσουν όσο γίνεται περισσότερο. Σχολιάζεις , την <<τσατσά>> ή τον συνήθως ομοφιλόφυλο-θηλυπρεπή <<τάτσο>> που θα σου παρουσιάσει το <<κρέας>> που θα νοικιάσεις για δεκαπέντε λεπτά.Τέλος , εγκλειματίζεσαι σε κάτι το οποίο έβλεπες πρωτήτερα βρώμικο , πρόστυχο και περίεργο και τελικά σου φαίνεται  ομαλό,ως απόρροια αυτού την επόμενη φορά που θα πάς <<μπουρδελότσαρκα>> δεν θα έχεις ενδοιασμούς , γιατί το να μπαίνεις και να βγαίνεις από κάθε πορνείο σου φαίνεται πλέον σύνηθες. Θα πεις μέσα σου <<Όλοι το κάνουν>>.
Εγώ το είδα με τον δεύτερο και όχι τόσο συνηθισμένο τρόπο.Είδα πρόσωπα θλημένα που με κοιτούν και κραυγάζουν βοήθεια.Με κοίταγαν με το προσποιητό τους χαμόγελο και έβλεπα αυτόν που τις εκβιάζει μέρα με τη μέρα , έβλεπα αυτόν που έχει <<χαράξει>> με το λεπίδι του αυτό το χαμόγελο. Άλλες φορές διέκρινα δύο γυάλινα μάτια που σε κοιτούν με απάθεια , γιατί πλέον έχουν συνηθίσει με την ιδέα ότι ο έρωτας είναι σεξ , ότι το σεξ είναι άγνωστοι φαλλοί που σε κάνουν να ανοίγεις τα πόδια σου και να αιμορραγείς από θλίψη και σιχαμάρα.
Όλα αυτά γιατί;
Θα σου πει για ένα κομμάτι ψωμί, για μια δόση , για ένα <<καλύτερο αύριο>> , για να μου χαρίσει ο νταβατζής τη ζωή μου και να μην πειράξει το κύκλωμα την οικογένεια μου . Για να ζω παιθαίνοντας ώστε να στείλω λεφτά στην οικογένεια.
Καμία από τις δύο οπτικές γωνίες δεν είναι πραγματική , ίσως να πλησιάζει η δέυτερη στην πραγματικότητα, αλλά το μόνο που σου κάνει είναι να συνειδητοποιείς.


 Η πραγματικότητα βρίσκεται στις καρδίες αυτών των κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου