Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Γιατί το τρίχωμα ζώων είναι λάθος της φύσης;





Χθες όπως προχωρούσα στη βροχή κοιτάζω και βλέπω μια γάτα που είχε αρκετό τρίχωμα το οποίο βέβαια δεν φούντωνε επειδή ήταν βρεγμένο.
Παρότι με διακατέχει μια απέραντη αντιπάθεια για τις γάτες εκείνη τη στιγμή τη (για κανα δευτερόλεπτο)τη λυπήθηκα  που την είδα βρεγμένη και να τρέμει από το κρύο , αλλά πιο πολύ προβληματίστηκα διότι σκέφτηκα ότι όλα τα ζώα έχουν τρίχωμα αλλά όταν βρέχει γίνονται σαν τη γάτα , τέρμα μούσκεμα. Και ρωτάω δεν θα ήταν καλύτερα να μην είχε καθόλου τρίχωμα; Θα στέγνωνε πολύ πιο γρήγορα , και όταν φύσαγε ενώ ήταν βρεγμένη δεν θα πέθαινε από το κρύο.Όταν έκανα αυτόν το συλλογισμό ένοιωσα δέος με την ευφυία μου διότι είχα βρει το λάθος που έκανε ο Παντοδύναμος.
Αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω, σκεφτείτε το καλοκαίρι κουρεύουμε τα πρόβατα , κάτι το οποίο δεν είναι λογικό γιατί το καλοκαίρι άμα έχουν μαλλί θα πάνε στη θάλασσα θα κάνουν μια βουτιά και όταν βγούνε θα στεγνώσουν πολύ πιο αργά  σε σχέση με ένα κουρεμένο πρόβατο. Και μετά όσο συνέχιζα να σκέφτομαι μου κόπηκαν τα πόδια, βρήκα τι θα έπρεπε να κάνει ο θεός για να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα, θα έπρεπε να είχαν δέρμα σαν το άνορακ τότε ούτε βροχές ούτε καταιγίδες θα τα έβλαπτε , άσε που άμα πέθαιναν θα τα κάναμε κατευθείαν μπουφάν! 

1 σχόλιο: