Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

FRINGE


Ένας επικός κύκλος επεισοδίων τελείωσε.Μία από τις καλύτερες σειρές sci-fi και μυστηρίου έφτασε αισίως στο τέλος της.Ο λόγος για το FRINGE.Έχουμε ξαναπεί κάποια λόγια σε παλαιότερα άρθρα αλλά αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτήν την επική ''ενότητα'' του fox που έκλεισε έτσι όπως έπρεπε.


Η πρώτη season που έκανε πρεμιέρα το 2008 ήταν η καταλυτική για τη συνέχεια της σειράς.Χαρακτηρίστηκε ως η συνέχεια των x-files,ως η σειρά που εισχωρούσε στο αδύνατο.Εκατομμύρια φανατικοί οπαδοί την ακολούθησαν ακόμα και όταν το κανάλι ανακοίνωσε πως λόγω κόστους παραγωγής έπρεπε να σταματήσουν.Χάρη σε αυτούς η σειρά ολοκληρώθηκε φέτος σε 13 επεισόδια με το τέλος που της άξιζε.
Σε ρόλο μυστήριο η Olivia Dunham(Anna Torv) ειδική πράκτορας του FBI μαθαίνει για την ύπαρξη ενός κρυφού τομέα που ειδικεύεται στο παράξενο και το υπερφυσικό,και λόγω των ικανοτήτων της γίνεται βασικό στέλεχος.Έτσι γνωρίζει και τον Peter Bishop(Joshua Jackson) και τον πατέρα του Walter Bishop(John Noble) με τους οποίους ξεκινάνε ένα ταξίδι στο αδύνατο και το παράδοξο.
H σειρά είναι δημιουργία μίας τριπλέτας που η συνεργασία τους δημιούργησε το...φαινόμενο fringe. O συν παραγωγός του Lost(JJ Abrams),οι συγγραφείς των Transformers(Alex kurtzman,Roberto Orci) είναι οι πραγματικοί ήρωες της σειράς.

΄Οπως είναι και το σλόγκαν της σειράς λοιπόν ''nothing is impossible''.Tο μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ανοιχτός και δεκτικός σε όλα,ακόμα και σε παράλληλα σύμπαντα και εναλλακτικές πραγματικότητες.
Ταξίδια στο χώρο και στο χρόνο,διασυμπαντικές μάχες,υβρίδια,μελλοντικές εκδοχές των ανθρώπων.Είναι κάποιες από τις περιπτώσεις που απειλούν τη γη.
Ανοίξτε λοιπόν το μυαλό σας,δεχτείτε γεγονότα και υποθέσεις και γίνεται μέλος ενός κόσμου που θα σας καταπλήξει με τις δυνατότητές του.
Κάθε παράδοξο έχει μια λύση και αυτό είναι που έκανε το fringe μία από τις καλύτερες σειρές της τελευταίας πενταετίας.
Πιστέψτε και ... Καλή Διασκέδαση!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου