Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Απεργία και πορεία 20/2/2013

Την Τετάρτη 20/2/2013 θα έχουν 24ωρη απεργία...
η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ ,οι  Γιατροί , οι Δικηγόροι , οι Εφοριακοί , οι Νοσοκομειακοί Γιατροί ,οι Οικοδόμοι ,οι Τραπεζικοί υπάλληλοι , ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών υπαλλήλων ,οι Δάσκαλοι , οι Καθηγητές , οι Ναυτεργάτες  και ΟΣΕ & Προαστιακός.
Τα Λεωφορεία θα κινηθούν  9:00πμ-9:00μμ  ,και οι Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας με στάσεις εργασίας  6:00-10:00 και 17:00-21:00
Τα κύρια αιτήματα είναι η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων σε κάθε κλάδο, η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας  και η αντιμετώπιση της ανεργείας.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα ξεκινήσουν  πορεία στο Πεδίον του Άρεως  στις 11:00πμ


Οφείλει κάθε Έλληνας πολίτης να κατέβει και να διαδηλώσει ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνει συνεχώς η σημερινή κυβέρνηση , η οποία έχει αφήσει καμμένη γη στο διάβα της. Πρέπει να κατέβουμε όχι μόνο αύριο αλλά να κατεβαίνουμε κάθε μέρα  να διαδηλώσουμε και να αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας, τα οποία καταπατούνται καθημερινά από την έμμεση "χούντα" η οποία μας μαστιγώνει χωρίς έλεος . Η αλλαγή θα επιτευχθεί μόνο αν κινηθούμε μαζικά.

 Όσον αφορά αυτούς που πιστεύουν ότι η πορεία δεν πετυχαίνει κάτι να αναρωτηθούν αν κάνουν κάτι για να αλλάξουν κάτι στη σημερινή κοινωνία , αν η απάντηση είναι τίποτα τότε ρωτήστε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε καλά που μένετε αδρανής και έρμεα των καταστάσεων.

Τέλος , κάποιοι θα πουν ότι γίνονται επεισόδια στις πορείες γι αυτό δεν κατεβαίνουν , όντως γίνονται, αλλά ο λόγος ο οποίος γίνονται είναι για να σπάσουν την πορεία γιατί η κυβέρνηση ξέρει ότι ο λαός έχει δύναμη και προσπαθεί με τις δυνάμεις καταστολής να διώξει τον κόσμο δακρυγόνα και χτυπώντας τον καθώς και κάποιοι ανεγκέφαλοι υποτιθέμενοι αναρχικοί μαζί με ασφαλίτες κάνουν βανδαλισμούς και επιτίθενται στα ΜΑΤ για να τους δώσουν την αφορμή να σπάσουν την πορεία.
Γι αυτό δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας φοβίζουν αλλά να ενωθούμε και να προσπαθήσουμε να μη φύγουμε από την πορεία επειδή το θέλουν οι δυνάστες μας.

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να γίνομαι κακός το ξέρω.Από όλους εσάς που είδατε το άρθρο και μπορούσατε να κατέβετε στην πορεία,πόσοι κατέβηκαν;
    Το να μου πείτε δεν ενστερνίζομαι αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας το θεωρώ άλλο ενα κλισε.Δικαιλογίες για το οτι δεν κάνουμε τίποτα.
    Τί κάνετε για να αλλάξει η κατάσταση;Ρωτήστε τους εαυτούς σας.Ή μήπως σας αρέσει η κατασταση;Αν είναι έτσι πάω πάσο.Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι μια ενέργεια κάθε τέσσερα χρόνια που πια δεν δηλώνει τίποτα, είναι το λιγότερο, ανούσια να την αναφέρτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή