Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD!


Πόσες φορές έχουμε δει μια ταινία μόνο για τους πρωταγωνιστές της;Ακόμα και αν η ίδια η ταινία είναι για τα μπάζα;Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρωταγωνίστριες που πραγματικά τσακίζουν τον αντρικό πληθυσμό.Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία λίστα-ωδή στον αμερικανικό κινηματογράφο και τις...ομορφιές του.Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του θα έβλεπε ταινίες που πρωταγωνιστούν οι συγκεκριμένες κοπέλες...
Κάποτε είχαμε είδωλο τη Monica Bellucci, τώρα οι εν λόγω κυρίες έχουν όλα τα προσόντα να καθιερωθούν και αυτές ως sex symbols.
Απολαύστε:

Anna Hutchison
Την έχουμε δει στο Cabin in the woods και πλέον μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις με την πρωταγωνιστική της εμφάνιση στην τρίτη και τελευταία season στο Spartacus.Στα 27 της σίγουρα έχει πολύ μέλλον μπροστά της.
Mary Elizabeth Winstead
Βλέπω το θάνατό σου 3,Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4 είναι κάποιες ταινίες στις οποίες την έχουμε πραγματικά απολαύσει.Για όσους ενδιαφέρονται θα πρωταγωνιστήσει και στο Πολύ σκληρός για να πεθάνεις σήμερα.

Blake Lively
Η πρωταγωνίστρια της επί χρόνια επιτυχίας gossip girl και είναι μόνο 26 ετών.Ακόμα έχει χαρίσει στον αντρικό πληθυσμό μεγάλες στιγμές έντασης με την ανατρεπτικό της ρόλο στο The Town.
Jessica Szohr
Όπως και πολλές από τις παραπάνω ηθοποιούς, έτσι και αυτή έχει περάσει από τη σειρά gossip girl. Σε ηλικία 28 ετών έχει να μας χαρίσει πολλές στιγμές στο μέλλον.


Hayden Panettiere
Μία εκ των πρωταγωνιστών στη γνωστή σε όλους μας σειρά Heroes.Πέρασμα από το Scream 4 αλλά και τη σειρά Nashville.23 ετών έχει μεγάλη καριέρα μπροστά της.

Jennifer Lawrence
Αν και μόλις 22 ετών μας έχει χαρίσει εκπληκτικές ερμηνείες στις ταινίες Hunger Games,Winters Bone και Silent House.Τέλος η ανατρεπτική ερμηνεία της ως πρώην ιερόδουλης στην πρόσφατη ταινία Silver Linings Playbook,μας χάρισε πολλές συγκινήσεις.
Mila Kunis
Από τα πλέον εμπορικά ονόματα στο Hollywood, αν και σε ηλικία μόλις 29 ετών, με πολλές ταινίες σε παρόν αλλά και στο πρόσφατο μέλλον.Δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν της ρόλο και χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη.

Ket Graham
Πρωταγωνιστεί στο vampire diaries και στην ταινία 17 ξανά αν και μόλις 24 ετών.
Megan Fox
Τα λόγια είναι περιττά. Mία από τις πιο sexy γυναίκες στο Hollywood αν και μόλις 27 ετών.Οι ταινίες Transformers αποτέλεσαν χαρακτηριστικό κομμάτι της καριέρας της και το σήμα κατατεθέν της προς ολόκληρο τον αντρικό πληθυσμό.Τι άλλο να ζητάς από μία ταινία, αμάξια και ...
Keira Knightley
Γνωστή σε όλους μας από τις τρις πρώτες ταινίες των πειρατών της Καραϊβικής ενώ ήταν μόλις 18 ετών. Πλέον σε ηλικία 28 ετών παραμένει ακόμα ως μια από τις πιο ποθητές γυναίκες σε όλους τους άντρες.
Evan Rachel Wood
Σε ηλικία μόλις 18 ετών πρωταγωνίστησε στην ταινία Down in the Valley, ενώ μετέπειτα την είδαμε στο the Wrestler, επίσης στις ταινίες the Conspirator και The Ides of March. Με τόσες επιτυχίες, πλέον σε ηλικία 26 ετών αποτελεί ένα από τα δυνατότερα ονόματα στη βιομηχανία του θεάματος.



Nina Dobrev
Σε ηλικία μόλις 23 ετών έχει ήδη γίνει ο λόγος που αρκετοί παρακολουθούν τη σειρά The Vampire Diaries και μάλιστα φανατικά. Πραγματικά σε κάθε της εμφάνιση οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα.


Amanda Seyfried
Mamma Mia, Κοκκινοσκουφίτσα, In Time, Gone,  είναι κάποιες από τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει με πιο πρόσφατη το Les Miserables. Με τη λάμψη της και τη νεανικότητα της (27 ετών) έχει κάνει πολλές ταινίες να κόψουν αρκετά εισιτήρια χωρίς να το αξίζουν.
Taylor Swift
Γλυκιά ατίθαση και προ πάντως καυτή είναι τα αντρικά σχόλια για αυτήν την εικοσιδυάχρονη καλλονή που την είδαμε να ερμηνευεί στο Hunger Games.Δεν πρόκειται για ηθοποιό αλλά για τραγουδίστρια.(πραγματικά τα έχει όλα τα προσόντα να καθιερωθεί στο χώρο).


Scarlett Johansson
Την πρωτοείδαμε σε ηλικία 14 μόλις ετών δίπλα στον Robert Redford. Από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια και όμως αυτή η 29χρονη καλλονή παραμένει ίσως η πιο ποθητή ηθοποιός.

Victoria Justice
Είναι μόλις 19 ετών και τα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο αναφέρονται κυρίως στη νεανική σειρά Victorious. Ωστόσο, έχει προλάβει να δώσει το στίγμα της και πραγματικά δνε θα περάσιε απαρατήρητη στο μέλλον.


Olivia Wilde
ή αλλιώς η 13 στη σειρά House MD.Αυτή η 29 πλέον ετών καλλονή όχι μόνο δεν έχασε την ευκαιρία να καθιερωθεί στο χώρο, αλλά με την ομορφιά της(και όχι μόνο θέλουμε να πιστεύουμε) έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές ταινίες όπως Cowboys and Alliens, Tron Legacy, In Time αλλά και πολλές άλλες. Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο sexy παρουσίες στο χώρο αυτήν τη στιγμή.

Ellen Page
Η καναδέζικης καταγωγής 26 χρονη ηθοποιός που την  γνωρίσαμε μέσα από την ταινία Inception, είναι πλέον μέσα σε όλες τις λίστες με τις ομορφότερες νεαρές ηθοποιούς.

Emma Stone 
Μόλις 24 ετών και πλέον αποτελεί ένα από τα δυνατά ονόματα του αμερικανικού κινηματογράφου.Πρόσφατες ταινίες της το Amazing Spiderman και το Gangster Squad.


Arielle Kebbel
Ξανθιά και καυτή.Η επιθυμία κάθε Έλληνα. Αυτή η 28χρονη σεξοβόμβα πρωταγωνιστεί σε ταινίες thriller αλλά και στην σειρά The Vampire Diaries.Σίγουρα μία από τις πιο sexy παρουσίες στο χώρο.
Βοηθήστε μας να επιλέξουμε την καλύτερη αλλά και να εμπλουτίσουμε τη λίστα με τυχόν παραλείψεις.Προσοχή ήταν συνειδητή επιλογή να μην μπούνε ηθοποιοί με ηλικία που να ξεπερνάει τα 29 χρόνια.

2 σχόλια: