Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

MOVIES THAT SHOULD DEFINITELY HAVE A SEQUEL


Παλιές και πρόσφατες,εποχής ή φουτουριστικές,ταινίες που μας έχουν κάνει να...θέλουμε κι άλλο.
Να θέλουμε και συνέχεια που δυστυχώς,απλά δεν ήρθε ποτέ.
Παρακάτω παρουσιάζεται μία λίστα με...
''MOVIES THAT SHOULD DEFINITELY HAVE A SEQUEL''


1.Inception 

Όταν είχαμε δει αυτήν την ταινία θέλαμε κι άλλο.Αφού τελείωσε θέλαμε και συνέχεια.Να μάθουμε τι έγινε τελικά,αν είναι σε όνειρο ή όχι.Ε λοιπόν πως θα σας φαινόταν αν όντως είναι παγιδευμένος σε όνειρο και μια δεύτερη ταινία έρχεται να ωσει συνέχεια σε αυτό το έπος του Nolan?Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο για μια δεύτερη ταινία αλλά όταν ο διάσημος σκηνοθέτης είχε ερωτηθεί απάντησε πως ''δεν είναι απίθανο,είμαι θετικός σε μια τέτοια σκέψη''.Οπότε αυτό που μένει είναι να το δούμε και στην πράξη.Μακάρι...
2.I am legend

Πολλές φήμες και άρθρα για μια δεύτερη ταινία αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας,που δυστυχώς ποτέ δεν ήρθε.Περισσότερη φημολογία παρότρυνε και το γεγονός ότι η ταινία κυκλοφόρησε και με ένα δεύτερο εναλλακτικό τέλος στο οποίο o Will Smith ζει και δεν παθαίνει.
3.Hancock

Ακόμη μία αγαπημένη ταινία με τον Will Smith και την Charlize Theron.Εδώ και τέσσερα χρόνια Hancock 2 ακούμε αλλά ποτέ δεν το βλέπουμε.
4.The Prestige

Μία από τις καλύτερες ταινίες με μάγους.Δεν θα πω πολλά.Απλά θα θέλαμε και συνέχεια.
5.Golden Compass

Η συγκεκριμένη ταινία ήταν προορισμένη να γίνει τριλογία που λόγω οικονομικών δυσκολιών και αποτυχιών ποτέ δεν έγινε.Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε πως τελειώνει αυτή η επική σειρά νουβελών.
6.Finding Nemo

Μια ταινία κινουμένων σχεδίων που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.Εννοείται πως θέλουμε και συνέχεια με τον πολυαγαπημένο Nemo σε νέες περιπέτειες.Ωστόσο αυτό που ήρθε ήταν μόνο η επανάληψη της ίδιας ταινίας σε 3D.
7.Avatar

Έχει βγει ημερομηνία για την δεύτερη ταινία Avatar και είναι το 2015.Θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα και όχι να περιμένουμε τόσο.Μέχρι να τη δούμε λοιπόν στις κινηματογραφικές αίθουσες,θα θεωρούμε ότι δεν υπάρχει sequel.
8.Constantine
Ίσως η καλύτερη ταινία αποκάλυψης.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλαμε κι άλλες μάχες με αγγέλους και δαίμονες...
9.The Contact
Η επαφή του ανθρώπου με το άγνωστο και άλλους πολιτισμούς(για όποιον πιστεύει ότι υπάρχουν).Πάντως όλοι ξενερώσαμε όταν οι προσπάθειες δεν ευδοκίμησαν για μια γνωριμία με...πράσινα περίεργα ανθρωπάκια.

10.I robot
Απλά όλοι την έχουμε δει...οι περισσότεροι την έχουμε λατρέψει.Μια δεύτερη δεν θα ήτανε ότι πρέπει για το 2013?

Βοηθήστε να εμπλουτίσουμε νέα άρθρα με τις δικές σας επιλογές που εμείς τυχόν να έχουμε ξεχάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου