Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Supreme Prodigy



Πριν ξεκινήσω οτιδήποτε πρέπει να σας πω ότι ήμουν πολύ σκεπτικός για το αν έπρεπε να γράψω άρθρο για τους Prodigy... Εννοείται ότι υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη για τη μουσική και τις δουλειές τους, αλλά πιστεύω ότι όσα και να γράψω θα είναι πολύ λίγα !


Οι Prodigy είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία ονόματα στην παγκόσμια μουσική σκηνή και δικαιολογημένα. Κάθε τους κομμάτι ξεχειλίζει από δυναμική και ανεβάζει την αδρεναλίνη και την ένταση στα ύψη. Αξίζει να πάτε σε κάποια ζωντανή τους εμφάνιση και να νιώσετε τα ηλεκτρισμένα vibes να σας κατακλύζουν , και να σας κάνουν να χορεύετε ασταμάτητα στους ρυθμούς τους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους και όλες! Είναι ειλικρινά εμπειρία ζωής! Έχουν έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα και όσοι τους έχουν δει, θα καταλαβαίνουν ακριβώς για τι πράγμα μιλάω...

Με πρώτη τους δισκογραφική δουλειά στις αρχές των '90s , ο Keith, o Maxim και ο Liam κλείνουν 20 χρόνια ενεργούς δράσης στο χώρο της μουσικής και όπως το καλό κρασί, όσο περνά ο καιρός γίνονται ολοένα και καλύτεροι. Απόδειξη είναι το τελευταίο τους album που κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο "Inveders Must Die" και περιλαμβάνει τεράστιες επιτυχίες όπως τα "Omen", "Take me to the Hospital", "Warrior's Dance" και προφανώς το "Invaders Must Die"...  Τώρα περιμένουμε την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά που έχει ανακοινωθεί από το 2010 και θα τιτλοφορείται "How To Steal a Jet Fighter". 2 κομμάτια του νέου album έχουν παίξει ζωντανά κατά τη διάρκεια των show τους και μπορείτε να τα ακούσετε εδώ και εδώ , έτσι για να πάρουμε μια ιδέα του τι να περιμένουμε!

Ξεκινώντας από την Αγγλία έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο , κάνοντας τη μουσική τους να ακουστεί στα αυτιά εκατομμυρίων ανθρώπων! Είτε στα πλαίσια festival είτε και μόνοι τους έχουν παίξει σε όλη την Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα έχουν έρθει ουκ ολίγες φορές , και τους αναμένουμε με ανυπομονησία ξανά!

Κλείνουμε το άρθρο (με το καθιερωμένο πλέον τρόπο) παρουσιάζοντας 2 κομμάτια τους που τους έκαναν ευρέως γνωστούς , ενώ στα παραπάνω link μπορείτε να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερη μουσική τους...






ps : 'Αν κάποιος έχει βρει το dubstep remix του Breath που παίζει στα lives (ολοκληρωμένο κομμάτι, όχι το 2λεπτο που υπάρχει στο youtube) παρακαλείται να αφήσει σχετικό μήνυμα παρακάτω... :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου