Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Supreme Gorillaz




Οι Gorillaz είναι ένα από τα συγκροτήματα που συνδυάζουν ακουστικό αλλά και οπτικό show! Με αφετηρία το Essex της Αγγλίας , κατάφεραν να κάνουν τη μουσική τους γνωστή σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική , και να ξεχωρίσουν μέσα από τις πολυάριθμες επιτυχίες τους!

Ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1998 , και αποτελείται από 4 animated μέλη , που κρύβουν τα πρόσωπά τους δείχνοντας έτσι πως δεν έχουν στόχο την επιτυχία και τη φήμη αλλά την προσφορά καλής μουσικής στον κόσμο! Ο ήχος τους είναι μια ένωση πολλών ειδών μουσικής όπως rock, hip hop, dub και pop.

 Έχουν κερδίσει βραβεία σε μουσικούς διαγωνισμούς σαν συγκρότημα της χρονιάς (MTV Europe Music Awards, CQ Awards κλπ), για το καλύτερο video της χρονιάς (MTV Video Music Awards, BT Digital Music Awards κλπ) αλλά και για το καλύτερο promotion για album, το οποίο έγινε για το Plasic Beach, μέσω ενός παιχνιδιού !

Κάνουν live εμφανίσεις παγκοσμίως και όπως θα περίμενε κανείς είναι άκρως εντυπωσιακές με τα visual εφέ και την καλή μουσική που παίζουν. Στην Ελλάδα είχαν εμφανιστεί τον Απρίλιο του 2010, και συγκεκριμένα στο γήπεδο Tae Kwon Do στην Αθήνα. Μέσα στις τόσες επιτυχίες το γούστο του καθενός ξεχωρίζει διαφορετικά κομμάτια  , αλλά εμείς θα προτείνουμε σε όποιους δεν τους ξέρουν να ξεκινήσουν με τα παρακάτω 2....

Have fun..! :D







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου