Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ





Προσπαθώντας  να αποκτήσει  ξανά το κέντρο της Αθήνας την παλιά του Αίγλη της πάλε ποτέ ιστορικής Αθήνας άλλα ταυτόχρονα και να εκ μοντερνιστεί έχουν δημιουργηθεί μερικά από τα καλύτερα clubs-bars της πόλης.Εμείς επισκεφθήκαμε πολλά από αυτά και σας προτείνουμε ποία από αυτά αξίζει να επισκεφθείτε.


1. Rock N Roll (Πλατεία Φιλικής Εταιρείας, Κολωνάκι)

Το πλέον θρυλικό μαγαζί στην περιοχή του Κολωνακίου.Έχοντας τους πιο πιστούς θαμώνες πέρα από κάθε άλλο μαγαζί στο Κολωνάκι αποτελεί το top μαγαζί στην περιοχή.Με δυνατή μουσική διάθεση και τι άλλο εκτός από Rock.

2.Dubbyk (Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι)

Αποτελεί το club έκπληξη. Χαρακτηριστικά του μαγαζιού η  bohemian chic αισθητική καθώς και η House μουσική.Ο πάνω όροφος συστήνεται για πιο prive καταστάσεις.

3.Barak (Λουκιανού 8Α, Κολωνάκι)

Θεωρείται το Premium bar της περιοχής και η αισθητική του μαγαζιού βασίζεται στην πολυτέλεια.Οι μουσικές διαφέρουν από Soul,Funk,Jazz και House.

4.Big apple (Σκουφά 69, Κολωνάκι)

Είναι το μαγαζί all day της περιοχής περισσότερο από κάθε άλλο.Ιδανικό να προτιμιθεί για καφέ αλλά και για φαΐ.Όσον αφορά το βράδυ καλή δυνατή RnB μουσική.

5)Circus (Ναυαρίνου 11, Εχάρχεια)

Το <<τσίρκο>> θεωρείται το στέκι της περιοχής. Μιξάρει τους Κολωνακιώτες και τους Εχαρχειώτες μιας και βρίσκεται στα σύνορα.Είναι ένα ακόμη all day μαγαζί που φημίζεται για τα cocktails του.

Και για το τέλος ένα video για να δείτε πάνω κάτω τι παίζει στο καλύτερο κατά την γνώμη μας club του κέντρου της Αθήνας.

                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου