Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...



Καλό και το Playstation και το Χ box και γενικά οι κονσόλες και ο υπολογιστής.Δεν τα βαρεθήκατε;, δεν σας πόνεσε το κεφάλι σας; Δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι μορφές διασκέδασης για να περνάμε την ώρα μας όταν βαριόμαστε.
Τα βιβλία για πολλούς αποτελούν πάθος αλλά για τους περισσότερους αποτελούν σκότωμα της ώρας.
Απλά δεν τα έχετε γνωρίσει ακόμα.Παρακάτω είναι μία λίστα με βιβλία για όλους που θα σας κρατήσουν καθηλωμένους και δεν θα μπορείτε να τα αφήσετε από τα χέρια σας.

Ένα από τα καλύτερα βιβλία μυστηρίου,αγωνίας και γεμάτο ανατροπές είναι το ΟΧΤΩ της Catherine Neville. Συναρπαστικό και με πλοκή που καθηλώνει. Συνδιάζει επιστήμες, μαθηματικά, μαγεία και ανθρώπινη δύναμη. Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως ένα από τα καλύτερα βιβλία όλων των εποχών και μάλιστα πριν από τον Κώδικα Da Vinci.

Ένα άλλο που αξίζει είναι το best seller ''ο βιβλιοθηκάριος'' που αργότερα μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο. Απευθύνεται σε όλους τους αναγνώστες και παρουσιάζει κάποια από τα χιλιάδες πολιτικά σκάνδαλα κατα την προεκλογική διάρκεια των υποψήφιων πρωθυπουργών. Όλα αυτά με έναν τρόπο που θυμίζει αστυνμικό θρίλερ και ταινία καταδίωξης.
Steven Pressfield. Οι Πύλες της φωτιάς. Για τους λάτρεις της ιστορίας και των αρχαίων μαχών.Η αληθινή ιστορία των Θερμοπυλών με όλες τις λεπτομέρειες και ύφος που σε μεταφέρει πραγματικά στην αρχαία Ελλάδα και στο πεδίο της αιματηρής μάχης.

Τέταρτο και τελευταίο είναι... απλά οποιοδήποτε του Stephen King. To Πέρασμα, το Κοράκι ,ο Μαύρος Πύργος; οποιοδήποτε και να πιάσετε στα χέρια σας, πραγματικά θα σας κρατήσει μέχρι το τέλος. Το κάθε ένα είναι μοναδικό και όλα δίνουν το στυλ του συγγραφέα.
Αυτά που αναφέραμα παραπάνω αποτελούν όλα μια καλή αρχή για να αρχίσετε να αγαπάτε τα βιβλία. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα γίνεται και φανατικοί οπαδοί.
Απλά δοκιμάστε το.Δεν θα χάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου