Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η εξεταστική τέλειωσε, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Η εξεταστική (για όσους προλάβανε τη σχολή τους ανοιχτή) τέλειωσε αλλά οι κοινωνικοί αγώνες συνεχίζονται απτόητοι!!! Η μνημονιακή κυβέρνηση έχει ανοίξει μέτωπο με πολλές κοινωνικές ομάδες (δασκάλους, καθηγητές, διοικητικούς υπαλλήλους πανεπιστημίων κτλ) με στόχο το "συμμάζεμα" στο δημόσιο τομέα χωρίς κανένα σχέδιο υπό τις εντολές των δανειστών. Δύο από τα ιστορικότερα ανώτατα ιδρύματα της χώρας ( ΕΚΠΑ, ΕΜΠ ) έκλεισαν λόγω αδυναμίας λειτουργίας τους ( βλέπε διαθεσιμότητα στο δημόσιο τομέα χωρίς σχέδιο ).
Οι κυβερνήσεις από την αρχή των μνημονίων (Μάιος 2010) έχει ένα κύριο στόχο. Συνεχίζουμε τα εξοντωτικά μέτρα κατά το "διαίρει και βασίλευε" δηλαδή να στρέφει την μια κοινωνική ομάδα κατά της άλλης. Δηλαδή τους πολίτες κατά των απεργών στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ο.κ. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η προ ημερών δολοφονία του Παύλου Φύσσα δείχνουν ότι η κοινωνία έχει μετατραπεί σε Janus Bifrons. Η αδράνεια στις πορείες δείχνει σαν μην έχει συμβεί τίποτα εδώ και 3 χρόνια αν και όχι αδικαιολόγητα. Η τρομοκρατία των ΜΜΕ για τα επεισόδια στις ειρηνικές πορείες και οι προβοκάτσιες που γίνονται, έχουν αποθαρρύνει την συμμετοχή του κόσμου στα κοινωνικά κινήματα!

Στην παρούσα φάση, η αδιαφορία είναι συνώνυμο της υποταγής στα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων. Πρέπει ν'αναλάβουμε δράση για να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα μας όνειρα που μας στέρησαν οι πολιτικάντηδες! ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου