Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

#Musiq GR : Monsieur Minimal




Monsieur Minimal είναι το καλλιτεχνικό όνομα του Χρήστου Τσιτρούδη, ο οποίος για ακόμα μια φορά αφήνει το κοινό του εντυπωσιασμένο, βγάζοντας στην κυκλοφορία το νέο 2πλο cd του με τίτλο "Minimal To Maximal".


Μέσα σε 16 κομμάτια έχει καταφέρει να παρουσιάσει το χαρακτηριστικό indie - pop στυλ του, αλλά και μια καινούρια πτυχή της μουσικής του, εμφανώς επηρεασμένη από trip hop, minimal house και pop-rock ήχους. Το Minimal to Maximal είχε τεράστεια επιτυχία (εξαντλήθηκε μέσα σε ένα μήνα και επανακυκλοφόρησε) , όπως άλλωστε και οι προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.


Ξεκίνησε την μουσική του πορεία μέσα από το Coca-cola Soundwave με τα τραγούδια Silk και Love is a circle  , και σε διάρκεια 5 χρόνων έχει κυκλοφορίσει 3 cds, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως τα Reworks, ενώ από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του είναι το warm up της συναυλίας του Moby. Επίσης τραγούδια του έχουν χρησιμοποιηθεί για διαφημίσεις και καμπάνιες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Πέρα από τα 2 τραγούδια που ακολουθούν , αξίζει να ανακαλύψετε και άλλα κομμάτια
του...







(Αναμένουμε και το video clip του Candy Face μέσα στις επόμενες ημέρες! Μόλις κυκλοφορήσει θα ανέβει και στα προτεινόμενα τραγούδια από πάνω)


Have fun! :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου