Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

5+1 τρόποι να κάνεις σκονάκι!




Αρκετοί από μας έχουμε κάνει σκονάκια βοηθώντας μας σε " δύσκολες στιγμές ". Δείτε κλασικούς αλλά και πρωτότυπους τρόπους για να κάνει κάποιος σκονάκι.

  1. Ένας κλασσικός τρόπος για σκονάκι είναι να γράψουμε σε μέλη του σώματος. Αυτά που βολεύουν πιο πολύ είναι τα χέρια εφόσον φοράμε μακρυμάνικη μπλούζα  , καθώς και στα γόνατα εφόσον φοράμε βερμούδα ή φούστα ή σκισμένο τζιν.
  2. Ένας άλλος κλασσικός τρόπος είναι χαρτάκι σε μικρό μέγεθος βέβαια ,το οποίο μπορούμε να το βάλουμε κάτω από την κόλλα και να το βγάζουμε ίσα ίσα για να δούμε το μέρος που μας ενδιαφέρει , επίσης μπορούμε να το τοποθετήσουμε ανάμεσα στα πόδια μας και όποτε έρθει κάποιος επιτηρητής κοντά μας απλά κλείνουμε τα πόδια μας.
  3. Ο σύγχρονος τρόπος για σκονάκι είναι να περάσουμε ότι θέλουμε στο smartphone μας και να κοιτάμε όποτε μπορούμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.
  4. Άλλος τρόπος είναι σκονάκι στο χαρτομάντιλο , το οποίο μπορούμε να το ανοίγουμε κάθε τρεις και λίγο με την πρόφαση ότι θέλουμε να φυσήξουμε τη μύτη μας
  5. Ευρηματική ιδέα είναι η χρήση του bluetooth , δηλαδή φοράμε το bluetooth  και ένα σκουφί και με το που πάρουμε τα θέματα στα χέρια μας τα στέλνουμε στον κολλητό μας ο οποίος μετά μας λέει τις λύσεις!
  6. Τέλος ,μπορούμε να γράψουμε ότι μας είναι χρήσιμο στο θρανίο στο οποίο καθόμαστε , αυτό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κάνουμε σκονάκι, διότι έχουμε πολύ χώρο να γράψουμε και αυτά που έχουμε γράψει μπορούμε να τα σκεπάσουμε με την κόλλα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου