Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αχ είναι λίγος ο μισθός.




Είχαμε δεν είχαμε το ακούσαμε και αυτό.Τα 581,08 ευρό για άνω των 25 ευρό ετών εργαζομένους και τα 510,98 για ηλικίας κάτω των 25.Με τα λεφτά αυτά πρέπει κάποιος να πληρώσει φόρους,αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ,χαράτσια,το φαΐ του, το νοίκι του ή το δάνειο που θα έχει πάρει για να αγοράσει το σπίτι του.



Σε αυτές λοιπόν τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ελληνικός λαός ακούει τέτοιες δηλώσεις από έναν άνθρωπο που καλά καλά δεν έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό,έναν λαό που έχει χάσει στην καλύτερη των περιπτώσεων το 40% του εισοδήματος του να ταλαιπωρείται καθημερινά και από την άλλη να ακούει τέτοιες δηλώσεις από έναν άνθρωπο που αμείβεται με πολλά χιλιάδες ευρό.


Καλό θα ήταν ο κ. Μέργος να πάρει μόνο 581 ευρό για τον επόμενο μήνα και να καλύψει με αυτά τα χρήματα όλες του τις ανάγκες και μετά να βγει να κάνει τέτοιες δηλώσεις.Επίσης ας δει και τι γίνεται γύρω του τι πείνα και εξαθλίωση επικρατεί και ας πάψει να κοιτά μόνο τα νούμερα.


Από την άλλη η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση μείωσης του κατώτατου μισθού αλλά ουδείς πλέον μπορεί να εμπιστευτεί τους συγκεκριμένους ανθρώπους.Την ίδια ακριβώς γραμμή ακολούθησαν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας  οι οποίοι δια στόματος Όλι Ρεν ο οποίος μίλησε για αναθεώρηση του κατώτατου μισθού βγαίνοντας ύστερα από το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του ότι <<αναθεώρηση του κατώτατου μισθού δεν σημαίνει απαραίτητα και μείωση του>>.


Ελπίζουμε αυτές οι δηλώσεις να ήταν απλά ένα πυροτέχνημα και όχι λειτουργώντας ως <<λαγός>> ο κ.Μέργος να επιχειρεί να ανοίξει τον δρόμο για να νέα μείωση μισθών και οδηγώντας στην φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό και και την ελληνική οικονομία σε <<κινεζοποίηση>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου