Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Supreme Depeche Mode





Οι Depeche Μode ήρθαν από την Αγγλία για να ταράξουν τα νερά στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία! Με πορεία 30 χρόνων και πωλήσεις album που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια κερδίζουν επάξια μια θέση στα 50 συγκροτήματα που άλλαξαν τον κόσμο, ανάμεσα σε Led zeppelin και Nirvana!



Ο ήχος τους ηλεκτρονικός, ο ρυθμός τους κυμαίνεται ανάμεσα στο pop και το rock και τα τραγούδια τους απολαυστικά σε κάθε άκουσμα. Το περιοδικό Q έχει αποκαλέσει τους Depeche Mode ως το πιο πετυχημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος.


Με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα από το ξεκίνημα, κατάφεραν και  έβγαλαν 8 albums μέσα σε 10 χρόνια, ενώ συνέχιζαν να κυκλοφορούν cds ακόμα και 28 χρόνια μετά το πρώτο! Μέσα στην άνοιξη του 2013 αναμένουμε δισκογραφική επιστροφή σε συνδυασμό με ένα ακόμα world tour! Η Αθήνα είναι η δεύτερη στάση τους και η επίσημη ημερομηνία εμφάνισής τους είναι 10 Μαΐου. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί η live εμφάνιση και να μην γίνει κάποια ακύρωση της τελευταίας στιγμής , όπως έγινε δυστυχώς πριν 4 χρόνια για λόγους υγείας του τραγουδιστή , Dave Gahan.


To πρώτο video που ακολουθεί είναι ένα από τα καινούρια τους τραγούδια που φημολογείται να κυκλοφορήσει με τίτλο "Angel of Love" ενώ στο videoclip παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την ηχογράφηση για το τελευταίο τους album! 








Δίνουμε ραντεβού στις 10 Μαΐου στη Μαλακάσα για περισσότερη μουσική από Depeche Mode !

Enjoy (the silence) ! :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου