Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Supreme Justin Timberlake



Ένα μεγάλο όνομα της pop βιομηχανίας στην Αμερική , αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο , επιστρέφει δυναμικά με την κυκλοφορία ενός νέου studio album που τιτλοφορείται  20/20 Experience !


Πρόκειται για το 3ο κατά σειρά album του Justin Timberlake , το οποίο έρχεται μετά από 7 χρόνια αποχής από τα δισκοπωλεία, και θα χωριστεί σε 2 μέρη. Τα πρώτα 10 κομμάτια κυκλοφορούν ήδη , ενώ τα επόμενα 10 θα μπουν στο 4ο album και θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβρη , όπως ανακοινώθηκε μόλις 2 ημέρες πριν.  Χθες μάλιστα είδαμε για πρώτη φορά video clip από το καινούριο cd στο τραγούδι Mirrors ! (μπορείτε να το δείτε παρακάτω)

Στα τόσα χρόνια που πέρασαν χωρίς μουσικά νέα του , ο Justin δοκίμασε την τύχη του στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα πρωταγωνίστησε σε κάποιες ταινίες (Friends With Benefits, In Time) αποσπώντας μεν μέτριες κριτικές, εντυπωσιάζοντας δε το γυναικείο φύλο για άλλη μια φορά !

Η καριέρα του ξεκίνησε στους *N Sync , ένα πενταμελές  r'n'b  group με  πολλά pop στοιχεία που πήγαινε καλά στα τέλη των '90ς κάνοντας τεράστιες πωλήσεις (το δεύτερο cd του συγκροτήματος έκανε 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε μια μόλις μέρα, ενώ ξεπέρασε κατά πολύ τα 2 εκατομμύρια στη πρώτη βδομάδα). Ωστόσο ο Justin πίστεψε στον εαυτό του και το 2002 έκανε τη πρώτη του δουλειά σαν solo τραγουδιστής με το album Justified. Η τεράστια επιτυχία του όμως ήρθε στο δεύτερο album με τίτλο FutureSex / LoveSounds , όταν και ακούμπησε την κορυφή του Billboard . Πούλησε 684 χιλιάδες αντίγραφα, ενώ  είναι ακόμα και τώρα το cd με τις περισσότερες παραγγελίες στο iTunes. Πολλά κομμάτια του ξεχώρισαν , ενώ ένα από αυτά θα κλείσει το άρθρο. Πρώτα όμως το Mirrors που υποσχεθήκαμε παραπάνω...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου